1kg pulykamell, 6db nagyobb alma(nem birs!), elõsütéshez elegendõ mennyiségû olaj, szárnyashusihoz való fûszerkeverék, 2-3db tejföl, oregáno, pizzafûszer;
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A pulykamellet elsõként csíkokra kell szeletelni, fûszerrel befûszerezni. Amíg meghámozod az almát és fel is szeleteled azt vékony darabokra, addig a húst hagyd fûszer beszívni. A húst bõ olajban hirtelen süsd ki, majd - természetesen a maradék olajra már nincs szükség - tedd hozzá az almát és kevergetve hagyd rotyogni egy picit. Utána add hozzá a tejfölt, annyit amennyit szeretnél hozzá és bánj bõkezûen a fûszerekkel! Leginkább rizs vagy krumplipüré illik hozzá.
Elkészítés ideje: 50perc