2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Szardellamártás recept

Hozzávalók:
1/2 liter halvelouté mártás, 10 dkg vaj, 2 tojássárgája, 5 db szardellafilé, kevés pirospaprika, 1,5 dl fehérbor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Fehérboros mártást készítünk. A megtisztított szardellát a vajjal együtt áttörjük finom szitán és habverõvel való keverés mellett, a mártáshoz adjuk. Fõtt halhoz vagy tojásételekhez tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!