2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Fogas cordon bleu

Hozzávalók: 60 dkg fogasfilé, só, 4 szelet gépsonka vagy ráksonka, 4 szelet trappista sajt, 3 evõk. finomliszt, 2-3 tojás, 6 evõk. zsemlemorzsa, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A halat megtisztítjuk, lebõrözzük, kiszálkázzuk, majd átmossuk és lecsöpögtetjük. Négy darabra vágjuk és egy kissé kiklopfoljuk. Minden fogas szeletre rakunk egy szelet sonkát és sajtot, majd óvatosan összehajtjuk. Így bepanírozzuk s lisztbe, a felvert tojásba és a zsemlemorzsába, ebben a sorrendben. A bundázott halszeleteket forró, jó sok olajban aranybarnára sütjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!