Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A következõ töltelékkel tesszük a tészta közepébe: 3 tojás fehérjét kemény habbá verünk és és 15 deka porcukrot, 15 deka darált diót vagy mogyorót keverünk hozzá. Ezt a tölteléket pontosan a tészta közepébe tesszük és hosszában elkenjük, majd a tészta egyik oldalát a töltelékre hajtjuk és tojással megkenjük. Most erre hajtjuk a tészta másik oldalát, hogy a tojásos részre raradjon s az egészet bekenjük tojással és kicsit kelni hagyjuk, azután forró sütöben aranysárgára sütjük. Két ujjnyi széles szeletekre vágjuk fel, vaníliás cukorral meghintjük és tálaljuk.
A tiroli rétest tölthetjük párolt almával, mákkal, dióval, kimagozott gyümölccsel és lekvárral.