2024.04.18. - Andrea, Ilma

Korhely-hagymaleves recept

Hozzávalók:
10 dkg füstölt szalonna, 4 fej vöröshagyma, egy csapott evõkanál liszt, só, késhegynyi pirospaprika, ecet
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Az apróra vágott szalonnát kiolvasztjuk, a pörcöt félretesszük, zsírjában megpirítjuk a lisztet, pirospaprikával megszórjuk, és azonnal feleresztjük másfél liter vízzel. Megsózzuk, a megtisztított karikára vágott hagymát is beletesszük, Addig fõzzük, amíg a hagyma megpuhul, de vigyázzunk, mert nem szabad szétfõnie. Végül a pörcöt is beletesszük, és egy kevés ecettel savanyítjuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!