2024.04.25. - Márk

Mexikói csirkesaláta

Hozzávalók: 25 dkg fõtt csirkehús, 2 pirospaprika, 150 ml tejföl, 50 ml majonéz, 15 dkg konzervkukorica, 1 tasak gyors rizs, 1/2 kávéskanál õrölt chili, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A paprikát pici kocka formára aprítsuk, hozzátesszük az finomra vágott húst, a lecsöpögtetett kukoricát, kihûtött kifõtt rizst és az õrölt chilit. A tejfölt majonézzel Összekeverjük, és ezzel öntöm le a salátát. Sóval, borssal fûszerezzük, és alaposan Összekeverjük. Fél órára hûtõbe tesszük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!