A piskótához: 5 tojás, 2 ek víz, 7,5 ek porcukor, 7,5 ek liszt, 1/2 csomag sütõpor
A krémhez: 3 dl tejszín, 2 kis pohár barackos joghurt, 4 nagyobb darab õszibarack (meghámozva, kis kockára vágva), 1,5 tasak zselatinpor
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tojások fehérjét majdnem keményre felverjük, kanalanként hozzáadjuk a vizet, a cukrot majd a tojássárgákat. Végül óvatosan hozzákeverjük a sütõporos lisztet majd kivajazott tepsibe simítjuk. Elõmelegített 180 fokos sütõben kb. 25 percig sütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük. A zselatinport 5 percre hideg vízbe áztatjuk, majd a tasakon elõírt utasítás szerint gõz fölött felolvasztjuk. A joghurtot összevegyítjük a barackdarabokkal majd a feloldott zselatinnal. Majd a tejszínhabot a dermedõ joghurtos-barackos krémbe forgatjuk. Ezután a masszát egyenletesen rákenjük a kihûlt piskótára és hûtõszekrénybe rakjuk kb. 4 -5 órára.