2024.04.23. - Béla

Citromos sült

Hozzávalók: Marhafelsálból vagy rostélyosból készült levesbõl kiszedjük a hússzeleteket, szalonna, zsír, 2 evõkanál liszt, 3 deci tejfel, citromhéj,, fél citrom leve, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A marhafelsálból vagy rostélyosból készült levesbõl kiszedjük a hússzeleteket és megtûzdeljük szalonnával. A húst, mindkét oldalán átsütjük forró zsírban. Közben két evõkanál lisztet, 3 deci tejfellel simára keverünk, hozzáadjuk a húshoz, beletesszük a vékony szeletekre vágott citromhéjat, fél citrom levét és néhány percig együtt forraljuk.

Párost rizzsel, spagettivel vagy fõtt burgonyával tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!