karaj, grillfûszer keverék, õrölt szerecsendió, 3 dl must, 1 nagyobb fürt szõlõ, 1 csomag tökmag, 1 csomag rizs, liszt
Párolt pecsenyekaraj mustáros szószban
Hozzávalók:
karaj, grillfûszer keverék, õrölt szerecsendió, 3 dl must, 1 nagyobb fürt szõlõ, 1 csomag tökmag, 1 csomag rizs, liszt
A megmosott, felszeletelt karajszeletek mindkét oldalát meghintjük grillfûszer keverékkel és õrölt szerecsendióval, majd kevés elõhevített olajon pirosra sütjük. Felöntjük musttal, és lassú tûzön rövid ideig pároljuk. Az utolsó percekben adjuk hozzá a leszemezett szõlõszemeket. Együtt készre pároljuk. Tökmagos párolt rizzsel körítjük.
karaj, grillfûszer keverék, õrölt szerecsendió, 3 dl must, 1 nagyobb fürt szõlõ, 1 csomag tökmag, 1 csomag rizs, liszt