2024.03.29. - Auguszta

Párolt pecsenyekaraj mustáros szószban

Hozzávalók:

karaj, grillfûszer keverék, õrölt szerecsendió, 3 dl must, 1 nagyobb fürt szõlõ, 1 csomag tökmag, 1 csomag rizs, liszt
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott, felszeletelt karajszeletek mindkét oldalát meghintjük grillfûszer keverékkel és õrölt szerecsendióval, majd kevés elõhevített olajon pirosra sütjük. Felöntjük musttal, és lassú tûzön rövid ideig pároljuk. Az utolsó percekben adjuk hozzá a leszemezett szõlõszemeket. Együtt készre pároljuk. Tökmagos párolt rizzsel körítjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!