2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gesztenyebonbon

Hozzávalók:

42 dkg cukor, 3 dl víz, kis vanília, 50 dkg áttört gesztenye, csokoládémáz

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az áttört gesztenyét beletesszük a szirupba, amelyet a 42 dkg cukorból a 3 dl vízzel fõztünk, majd kis bonbont formálunk belõle nedves kézzel. Csokoládémázzal bevonjuk.
Gesztenyebonbon
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!