Hozzávalók:
1 l friss tej, 15 dkg tejföl
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A friss tejet felforraljuk és addig fõzzük, amíg aranyszínû hártya nem keletkezik rajta. Ezután hagyjuk 35-37 fokra lehûlni, tejföllel megsavanyítjuk és 2-3 órára meleg helyre tesszük, hogy megsavanyodjék.
A tarag ismételt elkészítéséhez hagyni kell egy adagot a korábban elkészült termékbõl és azzal lehet elvégezni a savanyítást.
Tarag
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!