2024.04.20. - Tivadar

Gesztenyerudak

Hozzávalók:

15 dkg Rama margarin, 25 dkg gesztenyemassza, 10 dkg darált keksz, 15 dkg finom kristálycukor, 3 ek rum
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a darált kekszet, jól összedolgozzuk , ha száraz kevés tejet adhatunk hozzá. Hosszú rudat formálunk belõle, 3 cm hosszú darabkákra vágjuk. Kis rudacskákat formálunk. Kakaóporban vagy csokoládéba lehet mártani.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!