2024.04.18. - Andrea, Ilma

Sárgarépa saláta-almával

Hozzávalók személyenként: 2 dkg alma, 3 dkg sárgarépa, kevés méz és citromlé.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított alapanyagokat lereszeljük. Vízbõl, sóból, citromlébõl, esetleg méz hozzáadasával salátalevet készítünk. Ráöntjük a lereszelt, összekevert alapanyagra és egy órát lefedve érleljük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!