Hozzávalók:
1 liter tej, 30 dkg porcukor, 15 dkg margarin, 8 tojás, 5 csomag vaníliás cukor, 9 evõkanál liszt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A cukrot a margarinnal habosra keverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojások sárgáját. Utána a lisztet kanalanként, a hideg tejet apránként hozzáadjuk, majd a vaníliás cukrot és a keményre felvert tojásfehérjébõlkészült habot keverjük hozzá.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük a híg keveréket és betesszük a hideg sütõbe. Begyújtjuk a sütõt és 10-15 percig maximális hõfokon, ezután viszont a legkisebb fokozaton még másfél óra hosszat sütjük.
Intelligens krémes
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!