Hozzávalók:
1 literes üveg õszibarackbefõtt, 2 dl joghurt, 2 dl tejszín, 4 evõkanál méz, 1 citrom lereszelt héja
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az összes hozzávalót elõre lehûtöm. A leszûrt õszibarackbefõttet apróra vágom. A joghurtot összekeverem a mézzel, a reszelt citromhéjjal, majd belekeverem az õszibarackdarabokat.
Végül óvatosan átforgatom a tejszínbõl vert kemény habbal és poharakba osztva, azonnal kínálom. Bármilyen gyümölccsel készíthetõ.
Habos gyümölcsjoghurt
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!