2024.04.24. - György

Habos epres lepény

Hozzávalók:

5 tojás, 10 dkg porcukor, 10 dkg liszt, sütõpor, lekvár, 1/2 kg eper, 4 tojásfehérje, 15 dkg cukor
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

5-10 tojásból piskótát sütünk. Ha kihûlt, megkenjük lekvárral, befedjük félbevágott eperrel. A tetejére simítjuk a 4 tojásfehérjébõl és a 15 dkg cukorból vert kemény habot. Ezután már nem sütjük tovább, inkább szárítjuk gyenge lángon.
Habos epres lepény
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!