Hozzávalók: 2 db közepes csemege uborka, 2 kanál olaj, 2 kanál liszt, só, cukor, pár szál kapor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kockára vágott uborkát a kaporral olajon megforgatjuk, liszttel összekeverjük, majd vízzel felengedjük. Sûrû keverés mellett simára fõzzük, sózzuk, cukrozzuk, ízlés szerint kevés ecetet is adhatunk hozzá.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!