2024.04.24. - György

Gesztenyehab

Hozzávalók:

gesztenye 25 dkg, rum 2 ek., vaj 3 dkg, cukor 25 dkg, vanília 1/2 rúd, 4 db tojásfehérje
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Negyed kg gesztenyét megfõzünk, áttörünk, teszünk bele 3 dkg vajat, 2 evõkanál rumot, és kis ideig pároljuk. Ezután adunk hozzá 25 dkg cukorból készült vaníliás, igen sûrû szirupot, ha egy kicsit hûl, adunk hozzá 4 tojás kemény habját. Tálra magasan rakjuk, pár percre sütõbe tesszük. Melegen adjuk fel.
Gesztenyehab

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!