2024.04.20. - Tivadar

Örmény toros leves

Hozzávalók: Húsleves, finomfû, lestyán, kevés hagyma, borsment, petrezselyemzöldje
A húsgombóchoz: 25 dkg marhahús, 25 dkg disznóhús, 2 tojás, 2 tojásos metélt tészta, só, majoránna, rozmaring, zsálya.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Húslevest készítünk, és tovább ízesítünk lestyánnal. Húsgombócot fõzünk bele, majd a külön kifõtt metélt tésztát is hozzáadjuk, mindkettõbõl sokat.

Húsgombóc készítése: A levesbõl kivett fõtt marha- és disznóhúst ledaráljuk, kevés reszelt hagymával, sóval, borsmentával, petrezselyemzölddel, kevés kaporral, majoránnával, rozmaringgal, zsályával kis gombócokat készítünk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!