2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Fûszerezett borjútekercsek nyárson sütve

A borjúkarajt kicsontozzuk és vékony, hosszúkás szeletekre vágjuk. Húskalapáccsal megveregetjük, megsózzuk. A gombát és a szalonnát apróra vágjuk, együtt lepirítjuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemzölddel fuszerezzük. Megkenjük vele a hússzeletek egyik oldalát és felgöngyöljük, majd uborkaszeletekkel váltakozva nyársra húzzuk. Még egyszer körbesózzuk, megkenjük olajjal, és parázson fölött kissé ropogósra
sütjük.

Hozzávalók:
60 dkg borjúkaraj
2 gombafej
6 dkg zsíros szalonna
1 csomó petrezselyemzöld
1 késhegynyi orölt bors
24 vastag uborkakarika
2 evokanál olaj


Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!