2024.04.19. - Emma

Mézes kivi

Hozzávalók (1 kehelyhez):

2 kivi, 2 evõkanál tejszín, 1 teáskanál méz
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kivit hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Néhány karikát tegyünk félre a díszítéshez. A maradékot passzírozzuk át, a tejszínt verjük kemény habbá a mézzel, majd adagoljuk hozzá a gyümölcspürét. Tegyük kehelybe és hûtsük tálalásig, majd kivikarikával díszítsük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!