kacsamell, 2ek halszósz, fél zöldcitrom leve, fél narancs leve, 1 chili (aprítva), 1cm gyömbér, (reszelve), néhány csepp szezámolaj (opcionális)
Kacsasaláta
Hozzávalók:
kacsamell, 2ek halszósz, fél zöldcitrom leve, fél narancs leve, 1 chili (aprítva), 1cm gyömbér, (reszelve), néhány csepp szezámolaj (opcionális)
Egy mini kézi habverõvel keverjük el halkszószt, gyömbért, citrom és narancslevet, adjuk hozzá a chili darabokat és a reszelt gyömbért. (a sütés által keletkezett juice-t adjuk az öntethez). A kacsamellet vágjuk fel csíkokra. Tálaljuk zöldsalátán vagy párolt káposztán majd öntsük le az öntettel.
kacsamell, 2ek halszósz, fél zöldcitrom leve, fél narancs leve, 1 chili (aprítva), 1cm gyömbér, (reszelve), néhány csepp szezámolaj (opcionális)