2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kacsasaláta

Hozzávalók:


kacsamell, 2ek halszósz, fél zöldcitrom leve, fél narancs leve, 1 chili (aprítva), 1cm gyömbér, (reszelve), néhány csepp szezámolaj (opcionális)
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy mini kézi habverõvel keverjük el halkszószt, gyömbért, citrom és narancslevet, adjuk hozzá a chili darabokat és a reszelt gyömbért. (a sütés által keletkezett juice-t adjuk az öntethez). A kacsamellet vágjuk fel csíkokra. Tálaljuk zöldsalátán vagy párolt káposztán majd öntsük le az öntettel.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!