20 dkg zöldborsó, 8 kisebb karalábé, 1 cs.újhagyma, petrezselyemzöld, 5 dkg sonka, 5 dkg füstölt sajt, 3 dkg vaj, 2 tojás, 5 dkg liszt, 1 dl tej, 2 dl tejszín, 1 csipet szerecsendió, 2 ek.olj, 5 dkg parmezán sajt
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tojásokat elkeverjük a liszttel, tejjel, tejszínnel,füszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, szerecsendióval. A karalábé kivájt hulladékát felaprózzuk és a tojásos keverékkel együtt a sonkás zöldborsóhoz adjuk. A karalábékat kikent sütõedénybe ültetjük, belerakosgatjuk a tölteléket és rétesszük a levágott kalapokat. Pici olajat csúrgatunk rá, reszelt sajttal megszórjuk és kb. 25-30 percig sütjük.