2024.03.29. - Auguszta

Õszibarack krémleves

Hozzávalók:

1 kg õszibarack, cukor ízlés szerint, 2-3 szegfûszeg, 3-4 db fahéj, 1-2 dl tejszín
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fûszerkivonatot készítek a szegfûszegbõl és darabos fahéjból. A barackot apró darabokra vágom, felöntöm annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. A gyümölcstõl függõen cukrot teszek bele és felforralom, néhány percig fõzöm, majd kihûtöm. A barackból néhány darabot félreteszek, a többit turmixolom, majd tejszínnel hígitom. Végül visszateszem a barackradabokat a levesbe és jól lehûtve tálalom.
Õszibarack krémleves
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!