2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Bundás zeller

A meghámozott zellert vágd ujjnyi szeletekre, majd egy kevés sós vízben (vagy gõzben) párold puhára, majd alaposan csurgasd le.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tojásból, 10 dkg lisztbõl és a tejbõl kevés sóval keverj sûrû palacsintatésztát. A zellerszeleteket forgasd lisztbe, majd a palacsintatésztába, s bõ, forró zsiradékban süsd ki. Kipróbálhatod úgy is, hogy a palacsintatészta helyett lisztbe, felvert tojásba és reszelt sajttal kevert zsemlemorzsába forgatod a zellerszeleteket.

Hozzávalók:
4 nagyobb zeller
1 tojás
1,5 dl tej
15 dkg liszt
zsír vagy olaj


Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!