2024.04.25. - Márk

Petrezselymes omlett

Hozzávalók:

8 tojás, 1 dl tej, 3 dkg szarvasgomba, 4 evõkanál reszelt sajt, 1 csokor petrezselyem, 1 fej paradicsom, bors, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tojásokat elhabarjuk a tejjel és az aprított petrezselyemmel. Kissé sózzuk, borsozzuk. Nem kell erõsen, nehogy elvegyük a szarvasgomba aromáját. Az omlett-alapot négy részre osztjuk, majd adagonként, alacsony hõn megsütjük. Csak az egyik oldalukat sütjük, miközben a másik oldalukra reszeljük a szarvasgombát. Palacsinta módjára hajtjuk és megszórjuk kevés sajttal. Szeletelt paradicsommal és a vékonyra szelt maradék szarvasgombával tálaljuk. Kitûnõ villásreggeli ünnepi alkalmakkor - vagy bármikor;)
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!