4 db fél csirkemell filé, páchoz: 2 ek étkezési keményítõ, 1 dl bor, szójaszósz, diónyi gyömbér, 1 szál póréhagyma, 15 dkg gomba, currypor, 6 ek. kókuszreszelék, 1 db húsleveskocka, 1 dl tejszín, olaj
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Fûszerezem curryvel (szép sárga legyen a színe), majd a szójaszószt és a kókuszreszeléket is beleteszem. A húsleveskockát feloldom egy pohár vízben, és apránként felöntöm vele a húst. Mindig csak annyival, hogy ne legyen bõ leve. Készre párolom, a végén hozzáadom a tejszínt. Olyan legyen, mint egy jó szaftos pörkölt! Õszibarackos rizzsel tálalom.