2024.03.29. - Auguszta

Édes, paradicsomos sárgaborsóleves

Hozzávalók: 25 dkg sárgaborsó, 1 nagyobb paradicsompüré konzerv, 1 evõkanál cukor, 1 kávéskanál só, csipetnyi morzsolt majoranna, 2 evõkanál liszt, vegeta.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A sárgaborsót 10 órán át vízben áztatjuk, majd feltesszük fõni, annyi vízben, hogy az 3 ujjnyira ellepje. A majoránnával kb. fél órán át közepes lángon fõzzük, amíg meg nem puhul. Beletesszük a paradicsompürét, a lisztet és az ízesítõket, majd összeturmixoljuk és még kb. 2-3 percig fõzzük. Ízlés szerint még fûszerezhetõ, ízesíthetõ.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!