2024.04.25. - Márk

Ruszlán torta

Hozzávalók:

50 dkg tejföl, 45 dkg cukor, 10 dkg margarin, fél teáskanál szódabikarbóna, fél sütõpor, 5 evõkanál liszt, 2 csepp ecet
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A cukrot a margarinnal összemorzsoljuk, hozzáadjuk a tejfölt, majd alaposan átkeverjük. A felét a hûtõbe tesszük krémnek. A másik feléhez hozzáadjuk a lisztet, a pár csepp ecetben feloldott szódabikarbónát és a sütõport. 180 fokos sütõben 4 lapot sütünk belõle. Az egyik lapot pirosabbra sütjük, az lesz majd a tetejére morzsolva. Kihûtve megtöltjük a hûtõbe tett krémmel, és a tetejére morzsoljuk a pirosabbra sütött lapot. Legalább 10 órára hûtõbe tesszük, csak utána tálaljuk.
Ruszlán torta
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!