2024.04.19. - Emma

Tojásos sóskaleves

Hozzávalók:

4 burgonya, 4 db fõtt tojás, 50 dkg friss sóska, 2 húsleveskocka, 2 kis pohár tejföl, 1 evõkanál,, rétesliszt, fehérbors, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyákat kockára vágjuk és a húsleveskockákkal együtt feltesszük fõni. Az sóskát szûrõbe tesszük és leforrázzuk, elõtte kissé felapríthatjuk. Ha a burgonya megpuhult hozzákeverjük a sóskát, sózzuk, borsozzuk és 20 percig lassú tûzön tovább fõzzük.

A tejfölt a rétesliszttel elkeverjük, majd behabarjuk a levest. 5 percig fõzzük már, ha kell utánsózzuk, majd belekeverjük a kockákra vágott fõtt tojásokat. Sosem szerettem a sóskát, ezt a levest azonban nem lehet nem szeretni egyenesen isteni!
Tojásos sóskaleves
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!