2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sajttal töltött medvehagymás pulykamell

Hozzávalók:

pulykamell szeletek, spenót, trapista sajt, póréhagyma, olaj
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A pulykamell szeleteket kicsit megkloffolom, megsózom, majd rárakok egy medvehagyma levelet (spenót is jó), és egy hosszúkás szelet sajtot és feltekerem.

A tûzálló edény aljára hagymakarikákat rakok, erre rakom sorba a töltött pulykamell szeleteket, megszórom reszelt sajttal és pici olajjal meglocsolom, forró sütõben megsütöm.
Sajttal töltött medvehagymás pulykamell
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!