2024.04.25. - Márk

Õszibarack leves

Hozzávalók:

2 nagy doboz sárga húsú õszibarack befõtt, 0,5 l hosszan friss tej, 2 cs vaníliás cukor, 1 csipet õrölt fahéj, 1 csipet õrölt szegfûszeg, ízlés szerint kristálycukor (1 - 2 evõkanál)
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A barack befõtt 2/3 részét saját levével leturmixoljuk, üvegtálba öntjük, hozzáadjuk az ízesítõket és a tejet. Alaposan elkeverjük, kóstoljuk, ízlés szerint cukrozzuk, ha sûrûnek találjuk, tej adható még hozzá. A le nem turmixolt barackokat ízlésesen felszeleteljük és bele vegyítjük. Lehûtve tálaljuk.
Õszibarack leves
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!