2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Fokhagymás spagetti

A paprikákat hosszában kettévágom, kimagozom, ereiket kivágom és igen vékonyra szelem. A vajat felmelegítem, beledobom a zúzott fokhagymát, a peperonit és a petrezselymet.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

3 liter vizet felforralok, sózom és beleteszek 2 ek olajat. Mikor forr, beleteszem a tésztát és lassú tûzön, idõnként kevergetve 8-10 perc alatt "fogkeményre" fõzöm. Leszûröm és elõmelegített tálba teszem. Az asztalra teszem a kifõtt tésztát, a sugo-t ráöntöm és két villával átkeverem. Reszelt sajtot teszek mellé.

Hozzávalók:
4-5 átpréselt fokhagymagerezd
10 dkg vaj
fél kiló spagetti
2 ek olaj
5 ek finomra vágott petrezselyemzöld
3-4 peperoni (zöld, piros)
reszelt parmezánsajt


Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!