2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Különleges csontleves

Hozzávalók:

1 csirke csontváza (maradék hússal rajta), 75 dkg sertés orjacsont, 50 dkg sonkacsont vagy marhacsont, 2 l víz, 2 teáskanál só, 2 teáskanál szárított garnélarák
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Minden hozzávalót együnk bele egy tûzálló cserépfazékba. Forraljuk fel, fedjük be és fõzzük takaréklángon két óra hosszat, miközben gyakran szedjük le a habját.

Hagyjuk kihûlni, majd szedjük le a zsírját. Különféle ételek fõzéséhez alapléként használhatjuk, vagy felmelegítve levesként adjuk fel.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!