2024.04.24. - György

Pilisi sertésragu

Hozzávalók:

60 dkg sertéslapocka, 1 nagy fej vöröshagyma vagy egy 10 cm hosszú póréhagyma, 2 evõkanál olaj vagy 4 dkg zsír, 4 evõkanál konzerv csemegekukorica, 4 evõkanál konzerv zöldborsó, 4 evõkanál konzerv zöldbab, 1 paradicsompaprika, 1 sárgarépa, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A durvára vágott hagymát kevés zsiradékon megfuttatjuk. Beletesszük a kockára vágott húst, paradicsompaprikát, majd az ugyancsak kockára vágott sárgarépát. Megsózzuk és zsírjára
pirítjuk.

Annyi vízzel öntjük fel, amennyi ellepi és kis lángon pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzákeverjük a konzerv zöldségeket is. Ha friss zöldségekkel készítjük, azokat
korábban tegyük már a bográcsba, hogy a hússal együtt puhuljanak meg.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!