1 kg marha vesepecsenye, vagy gömbölyû felsál, 4 fej közepes nagyságú vöröshagyma, 1,1/2 dkg só, 1 dkg õrölt bors, 2 dkg szép pirospaprika (õrölt), pici erõs paprika ízlés szerint, 8 dkg vaj, egy kis tubus mustár, 3 evõkanál ketchup, 1 ek. worcestershire (ejtsd vuszter) szósz, 6-7 tojássárgája (elhagyható), 1,5-2 dl. étolaj
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Leöntjük a húsról az olajat, hozzákeverjük a finomra vágott hagymát, és lehetõleg apró lyukú rostélyon 2-3 szor átdaráljuk a hagymával együtt. majd hozzá adjuk a fûszereket, a tojássárgákat, vajat és jó alaposan összekeverjük. Pirítós kenyérrel kínáljuk. Bármilyen ital illik hozzá, csak sok legyen!