Hozzávalók:
1/2 kg darált sertéshús, 1 fej vöröshagyma, 1 tejföl, kevés olaj, só, bors, pirospaprika
palacsintához: 2 tojás, 1/2 l tej, liszt, olaj
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A darálthúsból pörköltet fõzünk, a végén hozzáadva a tejfölt. A hozzávalókból palacsintát sütünk. Megtöltjük a palacsintákat a szaftból kiszedett darálthússal. A palacsintákat a töltelékkel " kockára" hajtjuk. A tejfölös szafttal leöntjük. Forrón tálaljuk.
Hortobágyi húsos palacsinta
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!