2024.04.19. - Emma

Hortobágyi húsos palacsinta

Hozzávalók:

1/2 kg darált sertéshús, 1 fej vöröshagyma, 1 tejföl, kevés olaj, só, bors, pirospaprika
palacsintához: 2 tojás, 1/2 l tej, liszt, olaj
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A darálthúsból pörköltet fõzünk, a végén hozzáadva a tejfölt. A hozzávalókból palacsintát sütünk. Megtöltjük a palacsintákat a szaftból kiszedett darálthússal. A palacsintákat a töltelékkel " kockára" hajtjuk. A tejfölös szafttal leöntjük. Forrón tálaljuk.
Hortobágyi húsos palacsinta
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!