2024.04.19. - Emma

Grillezett bruschetta pácolt paradicsommal

Hozzávalók:

3 gerezd fokhagyma, 5 szelet teljes kiõrlésû rozskenyér, 1 evõkanálnyi olívaolaj, fél kg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, másfél evõkanálnyi friss tárkony, 1 evõkanálnyi borecet, só, bors,2 evõkanálnyi petrezselyem
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hevítse a grillt középmelegre. A fokhagymával dörzsölje be a kenyérszeletek mindkét oldalát, tegye õket félre - a fokhagymás bedörzsölést majd közvetlenül a grillezés elõtt ismételje meg újra.

Egy közepes méretû edényben keverje össze , maradék fokhagymát, olívaolajat, gerezdekre felvágott paradicsomot, hagymát, tárkonyt, ecetet, sót, borsot, és az egészet hagyja állni szobahõmérsékleten.

Süsse a kenyérszeletek mindkét oldalát kb. 1 percig, majd tegye rá az elõbb elkészített paradicsomos feltétet és szórja meg petrezselyemmel!
Grillezett bruschetta pácolt paradicsommal
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!