Hozzávalók:
2 konyhakész csirke, 1 paradicsom, 1 fej hagyma, 5 evõkanál olaj, bors, só, 1 teáskanál rózsapaprika, 1 teáskanál csípõs mustár
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A paradicsomot leforrázzuk, lehúzzuk a héját, félbevágjuk, kimagozzuk és kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk és üvegesre pirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a paradicsomot, a fûszereket, a mustárt és besûrítjük a mártást.
A csirkét megmossuk, felitatjuk róla a nedvességet, félbevágjuk és bekenjük a paradicsomos mártással. A csirkét mindkét oldalán 15 percig grillezzük, közben többször kenegetjük a mártással.
Barbecue csirke
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!