2024.03.19. - József, Bánk

Pikáns pulykahússaláta

Hozzávalók:

25 dkg sült pulykamedallion, 20 dkg fõtt cékla, 20 dkg fõtt zeller, fél szál nyers torma, 1 dl tejföl, 1 citrom, 1 kubai narancs, fél tubus natur majonéz, só, õrölt bors, fél csomó zellerzöld
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst a céklával és a zellerrel együtt vékony csíkokra vágjuk. Egy tálban a tejfölt, a majonézt, a kicsavart narancs és citrom levével simára keverjük.

Az összevágott nyersanyagokat a megreszelt tormával együtt a tálba keverjük, és ízesítjük. A hússaláta tetejét finomra vágott zellerzölddel megszórva hûtõszekrényben kb. 1 órán át érleljük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!