4 pár virsli, 5 tojás, 4 dl tejföl, 1 ek mustár, 1 nagy tubus majonéz, fehér bors, 1 nagy fej hagyma
Virslisaláta
Hozzávalók:
4 pár virsli, 5 tojás, 4 dl tejföl, 1 ek mustár, 1 nagy tubus majonéz, fehér bors, 1 nagy fej hagyma
Összekeverjük a tejfölt, a majonézt, és a mustárt. A hagymát apróra vágjuk és azt is hozzáadjuk, megborsozzuk. Közben feltesszük fõni a tojásokat és a virslit. A keményre fõtt tojások közül 4-et belereszelünk a majonézes öntetbe, majd belekarikázzuk a virsliket. Az 5. tojással díszítjük a salátát.
Ananászos virslisaláta
4 pár virsli, 5 tojás, 4 dl tejföl, 1 ek mustár, 1 nagy tubus majonéz, fehér bors, 1 nagy fej hagyma