2024.04.24. - György

Tojásos burgonyasaláta

Hozzávalók:

75 dkg burgonya, 6 tojás, 2 fej lilahagyma, 10 dkg majonéz, 1 evõkanál cukor, 1 evõkanál ecet, fél csokor metélõhagyma, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyát sós vízben megfõzzük, meghámozzuk és karikára vágjuk. Ecetes-cukros-sós salátalébe tesszük, ott hagyjuk kihûlni. Mellétesszük a megtisztított, karikára vágott lilahagymát is. A tojást keményre fõzzük, meghámozzuk és ugyancsak karikára vágjuk.

Salátástálba lerétegezzük a lecsöpögtetett burgonyát, lilahagymát és kemény tojást. A rétegeket felaprított metélõhagymával ízesített majonézzel öntjük le. Legalább egy órát érleljük. Magvas rozskiflivel kínáljuk.
Tojásos burgonyasaláta
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!