2024.04.18. - Andrea, Ilma

Cseresznyés fánk

Hozzávalók:

14 dkg ráma, 18 dkg porcukor, 2 db tojás, 2 cs. vaníliacukor, 27 dkg liszt, 2 teáskanál sütõpor, 1,3 dl tej, 50 dkg cseresznyelekvár, a sütéshez papírhüvely
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A rámát a porcukorral és a vaníliacukorral kihabosítjuk, hozzáadjuk a tojásokat és a tejet. Belekeverjük a liszttel elkevert sütõport, majd a papírhüvelyeket megtöltjük a tésztával. A lekvárt zsákba töltjük és a fánkok belsejébe nyomjuk. Elõmelegített sütõben 180*C-on sütjük.

Cseresznyés fánk
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!