2024.04.19. - Emma

Mandula

Hozzávalók:

25 dkg darált dió, 20 dkg liszt, 22 dkg porcukor, 1 cs. ráma, 2 kanál rum, 2 kanál kakaópor, 2 dl tej, 2 evõkanál liszt, 1 evõkanál cukor, 20 dkg vaj, 20 dkg porcukor
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

25 dkg darált dió, 20 dkg liszt, 22 dkg porcukor, 1 csomag ráma, 2 kanál rum, 2 kanál kakaóporral összegyúrjuk és zsírozott mandulaformákba kisütjük.

2 dl tej, 2 evõkanál lisztet, 1 evõkanál cukorral megfõzünk. 20 dkg vajat, 20 dkg porcukorral habosra keverünk, ha mindkét krém kész, összekeverjük és ízlés szerint mandula aromával ízesítjük.

Mandula
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!