2024.04.20. - Tivadar

Almafánk

Meghámozunk 1 kg almát, durva reszelõn lereszeljük, a levét kinyomkodjuk. Jól összedolgozzuk 8 dkg cukorral, 30 dkg liszttel, 1 csomag sütõporral, 2 egész tojással.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Evõkanállal forró olajba szaggatjuk és elõbb fedõ alatt, majd anélkül szép pirosra sütjük. (Vigyázat, az olajban megnõnek a fánkok, ne rakjunk bele sokat!) Papírszalvétán felitatjuk az olajat, és meghintjük fahéjas porcukorral.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!