2024.03.19. - József, Bánk

Répaleves

Hozzávalók:

1kg répa, petrezselyem, só, bors, 2darab leveskocka, 3dl tejszín, víz
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A répát megpucoljuk, majd megfõzzük a leveskockás vízben. Miután eléggé megpuhult kézimixerrel addig kavarjuk, amíg homogén "pépet" nem kapunk.
Ezután hozzádjuk az apróra vágott petrezselymet, a sót, a borsot, és a tejszínt!

Répaleves
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!