2024.04.20. - Tivadar

Aszalt leves

Hozzávalók:
20 dkg ASZALT VEGYES gyümölcskeverék, 2 evõkanál cukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 1 késhegynyi fahéjpor, szegfûszeg,1 dl bor, fél citrom, 1 dl tejszín, 2 kiskanál pudingpor
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az aszalt gyümölcsöt bõ 1 l vízben feltesszük fõni, beleszórjuk a cukrot, vaníliáscukrot, fahéjat, szegfûszeget, hozzáöntjük a bort. A citromot megmossuk, a levét kicsavarjuk (félretesszük), a héját a levesbe fõzzük. Ha felforrt a leves belekeverjük a tejszínnel simára kevert pudingport, hozzáadjuk a citromlét és kihûtjük.


Aszalt leves
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!