A kockára vágott hozzávalókat hurkapálcára szúrjuk, ízlés szerinti sorrendben. Sütés elõtt beszórjuk a grill fûszerkeverékkel, és egy órán át állni hagyjuk a hûtõben. Kerti grillsütõn puhára sütjük. A salátát megmossuk és négy felé vágjuk. A joghurtot összekeverjük a sajttal, a sóval és a borssal, majd ráöntjük a salátára.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
- 40 dkg sertés tarja
- 2 db kaliforniai paprika
- 20 dkg gomba
- 20 dkg füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- grill fûszerkeverék
A körethez:
- 1 db fejes saláta
- 1 pohár natúr joghurt
- 10 dkg márványsajt
- ízlés szerint só, bors