2024.04.17. - Rudolf

Sajtgolyó

Hozzávalók: 10-10 dkg krémsajt, trapista sajt, vaj, 1-2 kanál tejföl, só, õrölt bors, reszelt szerecsendió, õrölt édesnemes pirospaprika, metélõhagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A krémsajtot, a habosra kevert vajat és a reszelt trapista sajtot összekeverjük, és kevés tejföllel lazítjuk. Sóval, borssal, szerecsendióval és finomra vágott metélõhagymával ízesítjük. Alaposan összegyúrjuk, majd kis golyókat formálunk belõle. Piros paprikában megforgatjuk a golyókat, fogvájót szúrunk beléjük, és tálalásig hideg helyen tartjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!