2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Habgaluskás õszibarackleves másképpen

Hozzávalók: 0,5 liter édes fehér bor, 1 dl víz, citromhéj, 4 tojás, 5 púpozott evõkanál cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A bort a vízzel, citromhéjjal és három evõkanál cukorral felforraljuk, majd besûrítjük a tojások sárgájával. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, utólag hozzáadjuk a cukrot, hogy ne essen össze, majd beleszaggatjuk a levesbe. A megtisztított, darabolt õszibarackokat tányérba tesszük, és rámerjük a levest. Különleges élvezetet ad, hogy a barackok keményen maradnak.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!